Om os

Håndlavet dansk design – made in Denmark


 

Tradition for uroer siden 1952

Livingly ApS blev oprettet i 2008 med det særlige formål at frembringe originale, inspirerende danske designprodukter. Livingly designer, producerer og sælger håndlavede mobiler, uroer, julepynt og lykønskningskort m.m. - fortrinsvis lavet af papir. Vi designer og udvikler selv vores produkter. Louise, som du måske kender fra programmet "Made in Denmark - prøv mit håndværk" på DR1, designer størstedelen af de nye uroer og kort, men vi samarbejder også med andre designere og arkitekter.

 

Livinglys sortiment går fra originalt klassisk retro-design tilbage fra 1950'erne og til moderne arkitekttegnede mobiler. Livingly overtog i 2008 kunsthåndværkerfirmaet Anni & Bent Knudsen, som startede deres virksomhed i 1952. Den ældste uro er fra 1938, og er stadig i produktion.

Made in Denmark!

Produktionen foregår lokalt på Fyn og i trekantområdet. Papiret stanses ud på en god gammledags Heidelberg vingeautomat, hvorefter vi kører rundt til vores omkring 30 engagerede hjemmearbejdere i området, som samler, limer, syr og pakker produkterne – det er rigtig håndlavet dansk design. Made in Denmark!

Hvem står bag Livingly?

Personerne bag Livingly er parret Kent Sejdelin og Louise Helmersen. Kent står for driften af virksomheden og har en baggrund med fokus på produktudvikling, eksport og international markedsføring af konsumentprodukter. Louise, som er arkitekt og grafisk designer, tager sig af de kreative opgaver i Livingly – og har siden 2004 også drevet egen grafisk tegnestue. Se www.louisehelmersen.com. Louise udvikler også design for andre virksomheder og har bl.a. designet en serie juleornamenter for Stelton.

​I 2012 flyttede vi ind i vores nuværende lokaler på Middelfartvej 234 i Brenderup på Fyn, hvor den daglige drift foregår. Udviklingen af nye designs foregår også i vores store værksted hjemme i frugthaven med idylisk udsigt over frugtplantagerne, Båring Bakke og årstidernes skiften. Her er der god plads til at være kreativ!

Forhandlere

Livingly's produkter forhandles bl.a. af designbutikker og kunstmuseer i mange forskellige lande. På referencelisten står kunder som MoMA, Guggenheim, Louvre, Pompidou Centre, og herhjemme Designmuseum Danmark, Illums Bolighus, Trapholt og Center for Papirkunst. 

 

 

Specialopgaver

Vi leverer også special-løsninger – fx helt nye designs efter kundens ønsker eller eksisterende designs med specialemballage, fx med tilpassede farver eller påtryk.

 

Eksempler på special-opgaver:
- Juleinstallation på Hôtel de Crillon i Paris
- Christian Dior – 36.000 håndlavede julekort
- Grüne Erde, special-emballerede miljøvenlige produkter 
- John Lewis, England, special-designet julepynt
- COS, farvetilpassede Livingly-designs
- Pilgrim, julestjerner til dekoration i butikker
- Logokort til virksomheder

Miljø

Vi ønsker at passe godt på vores miljø!

 

Livinglys uroer er fortrinsvis lavet i papir, træ og messing. Vi bruger FSC-certificeret papir og træ fra Europa. Det er dansk design produceret her i Danmark – samlet, limet, syet og pakket af lokale danske hjemmearbejdere, som elsker at arbejde med papir, træ og håndarbejde.

 

De fleste af Livingly's produkter er lavet af kraftigt kvalitetspapir, som oftest er produceret i Italien. De papirkvaliteter, vi vælger at bruge, er FSC certificerede og/eller klima-kompenserede, hvilket betyder, at det laves af træ fra bæredygtig skovdrift, og at der løbende foretages nyplantning af træer som erstatning for de fældede. I vores produktion indgår også affaldssortering, således at papir og plast sendes til genbrug. 

Gå på opdagelse

Vi håber, du vil få fornøjelse af at gå på opdagelse her på hjemmesiden, og finder en Livingly uro, som passer ind i din indretning. Find en forhandler her.

 

Rigtig god fornøjelse!

Varme hilsner fra Kent Sejdelin og Louise Helmersen, Livingly

Følg Livingly

Følg vores dagligdag på Facebook og på Instagram
Eller besøg www.livingly.dk