Om os

En kreativ fynsk designvirksomhed
 

Æstetisk nydelse i en ofte kaotisk verden

Livinglys univers er legende og poetiske hængende skulpturer, dekorative mobiler og sofistiskeret papirkunst. Vi har en ambition om at skabe design, der gør mennesker glade og godt tilpasse. De skal føle sig hjemme i oplevelsen, selvom de måtte være langt hjemmefra.

Livinglys historie begyndte med overtagelsen af stolte designtraditioner fra det danske sølvsmede- og designerpar Anni & Bent Knudsen, som siden 1952 drev en forretning, hvor de bl.a. designede juleornamenter og uroer.

I 2008 blev virksomheden solgt til det kreative par Kent Sejdelin og Louise Helmersen. Kent har en baggrund i projektstyring og salg, mens hans hustru, Louise Helmersen er arkitekt og designer.

De så begge et stort potentiale i at starte en virksomhed som Livingly, fordi de her kunne skabe noget, der kunne give andre en æstetisk og “mindful” oplevelse. Her kunne der skabes produkter med hænderne, og der bød sig uendeligt mange muligheder med dét at arbejde med smukke hængende skulpturer, dekorative mobiler og sofistikeret papirkunst.

Så Livingly kom til verden med det enkle mål; at skabe æstetisk nydelse i en ofte kaotisk verden. Virksomheden startede med et lokalt fundament, men voksede hurtigt til at blive global med større ambitioner og smukke resultater.

Ambition om social og miljømæssig ansvarlighed

Livingly er selvfølgelig rodfæstet i kærligheden til godt dansk design og det smukke udtryk, men virksomheden er samtidig bygget på en ambition om at være socialt og miljømæssigt ansvarlig. Dette er en meget vigtig del af Livingly, og virksomhedens hjemmearbejdere er højt værdsatte. Dette betyder at alle produkter fra Livingly er høj kvalitet, håndlavede og eksklusive – lavet af dedikerede medarbejdere – altsammen for at skabe nydelse i menneskers liv og hjem.

 

 

En af grundværdierne hos Livingly er at passe på mennesker og miljø. Derfor er alt papir og træ i produkterne miljøcertificeret og kommer fra europæiske leverandører med ansvarlig skovdrift. 

Stolt leverandør af produkter af høj kvalitet og kundetilpassede projekter

Siden 2008 har Livingly vokset sig fra at være lokal til global, og i dag er virksomheden stolt leverandør af højkvalitets-produkter til forhandlere i mere end 20 lande. Kunderne tæller kunst- og designmuseer, gave- og designbutikker, bolighuse, boghandlere, hoteller og monumenter.

For Livingly handler det alt sammen om fascinationen af dekorationen, tilfredsstillelsen af beskuerens øje, og hele tiden af kunne se nye muligheder i egne produkter og kundetilpassede projekter. Det er med stor stolthed at Livingly har lavet produkter til high-end stormagasinerne John Lewis & Partners i England, juleudsmykning af Hôtel de Crillon i Paris, specialdesignede kort til Christian Dior, co-brandede special-produkter til COS, Bauhaus Museum i Dessau, samt Tivoli i København.

 

Intet er for kreativt, for sjovt eller for ambitiøst for Livingly.

 

Ken Sejdelin Louise Helmersen

Kent Sejdelin & Louise Helmersen