Om os

Håndlavet dansk design siden 1952 – made in Denmark


Livingly ApS blev oprettet i 2008 med det særlige formål at frembringe originale, inspirerende danske designprodukter. 

Livingly designer, producerer og sælger håndlavede mobiler / uroer, julepynt og lykønskningskort m.m. - for det meste lavet af papir. Vi designer selv størstedelen af de nye varer, men samarbejder også med andre designere og arkitekter. I 2008 overtog Livingly kunsthåndværkerfirmaet 'Anni & Bent Knudsen' fra Kolding, som siden 1952 frembragte den ene papir-kunst-klassiker efter den anden. Livingly har relanceret et udvalg af denne kollektion.

Produktionen foregår lokalt på Fyn og i trekantområdet. Papiret stanses ud på en god gammledags Heidelberg vingeautomat, hvorefter vi kører rundt til vores omkring 30 engagerede hjemmearbejdere i området, som samler, limer, syr og pakker produkterne – det er rigtig håndlavet dansk design. Made in Denmark!

Personerne bag Livingly er parret Kent Sejdelin og Louise Helmersen. Kent står for driften af virksomheden og har en baggrund med fokus på produktudvikling, eksport og international markedsføring af konsumentprodukter. Louise, som er arkitekt og grafisk designer, tager sig af de kreative opgaver i Livingly – og har siden 2004 også drevet egen grafisk tegnestue. Se www.louisehelmersen.com. Louise udvikler også design for andre virksomheder og har bl.a. designet en serie juleornamenter for Stelton.

​I 2012 flyttede vi ind i vores nuværende lokaler på Middelfartvej 234 i Brenderup på Fyn, hvor den daglige drift foregår. Udviklingen af nye designs foregår også i vores store værksted hjemme i frugthaven med idylisk udsigt over frugtplantagerne, Båring Bakke og årstidernes skiften. Her er der god plads til at være kreativ!

FORHANDLERE
Livingly's produkter forhandles bl.a. af designbutikker og kunstmuseer i mange forskellige lande. På referencelisten står kunder som MoMA, Guggenheim, Louvre, Pompidou Centre,  og herhjemme Designmuseum Danmark, Illums Bolighus, Trapholt og Aros. 

SPECIALOPGAVER
Vi leverer også special-løsninger – fx helt nye designs efter kundens ønsker eller eksisterende designs med specialemballage, fx med tilpassede farver eller påtryk.

 

Eksempler på special-opgaver:
- Juleinstallation på Hôtel de Crillon i Paris
- Christian Dior – 36.000 håndlavede julekort
- Grüne Erde, special-emballerede miljøvenlige produkter 
- John Lewis, England, special-designet julepynt
- COS, farvetilpassede Livingly-designs
- Pilgrim, julestjerner til dekoration i butikker
- Logokort til virksomheder

MILJØ
Vi ønsker at passe godt på vores miljø! De fleste af Livingly's produkter er lavet af kraftigt kvalitetspapir, som oftest er produceret i Italien. De papirkvaliteter, vi vælger at bruge, er FSC certificerede og/eller klima-kompenserede, hvilket betyder, at det laves af træ fra bæredygtig skovdrift, og at der løbende foretages nyplantning af træer som erstatning for de fældede. 

LÆS MERE
Du kan læse mere på www.livingly.dk