Persondatapolitik

Ekstern persondatapolitik hos Livingly

Dine personoplysninger tilhører dig. Du deler dine oplysninger med Livingly, fordi du eksempelvis gerne vil søge et job, tilmelde dig vores nyhedsbrev eller købe en vare. Du vil sikkert gerne vide, hvorfor vi skal bruge dine personoplysninger, og hvordan vi behandler dem. Det fortæller vi dig i denne Persondatapolitik.

Livingly er dataansvarlig og behandler personoplysninger i forbindelse med markedsføring, presse, rekruttering, løn- og personaleadministration. Vi har derfor udarbejdet denne Persondatapolitik, som beskriver hvordan, vi indsamler og behandler persondata.

 

1. KONTAKTOPLYSNINGER


Livingly ApS
CVR: 31 49 74 26
Middelfartvej 234
5464 Brenderup
Danmark
E-mail: info@livingly.dk
Telefon: + 45 63 40 00 34

 

2. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER


Vi indsamler personoplysninger både direkte og via tredjemand. I markedsføringssammenhæng henter vi data direkte via cookies og gennem IP-adresser via Google Analytics. Vi henter desuden oplysninger direkte ved ansættelser.
Vi indsamler oplysninger via tredjemand i forbindelse med køb online i vores webshop, samt ved annoncering via e-mail. Kundekøb registreres i vores database.


Livingly bruger kun de data, du giver os. Det kan være i forbindelse med bestilling af en vare eller en jobansøgning.
Vi bruger bl. a. følgende oplysninger:
- Navn og adresse på afsender og modtager
- Telefonnummer
- Fødselsdato
- E-mailadresse
- Betalingsinformation
- IP-adresse.

 

3. HVAD BRUGER VI PERSONOPLYSNINGERNE TIL?
Vi anvender de data, du giver os, til forskellige formål:


Oplysningerne i presseregi anvendes til opbygning og vedligehold af pressekontakter i ind- og udland og registreres i vores database. Vi bruger desuden personoplysninger ved ansættelser, som registreres i vores system.

 

Vi bruger data til at behandle din bestilling, fx i vores webshop. I visse tilfælde kan vi også dele data med virksomheder, som vi samarbejder med, også kaldet tredjemand, for at kunne behandle din bestilling – eksempelvis et fragtfirma.


Oplysninger om vores abonnenter af nyhedsbrev bruger vi til at sende information om Livinglys produkter, aktiviteter og events. Oplysningerne registreres i vores system (læs mere om e-mail-nyhedsbrev i tillægget nederst på siden). Giver du tilladelse, kan du få meddelelser om dette eksempelvis via e-mail eller sociale medier.


Vi vil være sikre på, at du kan bruge vores website på den bedst mulige måde og så personligt som muligt. Derfor kan vi benytte statistiktjenester som for eksempel Google Analytics, for at se hvordan du benytter vores site.


Cookies anvendes til Analytics og performance. Vi bruger cookies, og det gør vi for at sikre, at vores website fungerer optimalt. Vil du vide mere om disse cookies, og hvordan du fjerner dem? Livingly har en cookie-politik, læs den her.


Vores website kan indeholde links til andre websites. Vi har ingen indflydelse på disse sites og kan ikke garantere, at virksomhederne behandler data på samme måde, som vi gør. Vi anbefaler, at du først læser deres Persondatapolitik, inden du bruger dem.

 

4. SIKKERHED


Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning. Vi har desuden truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger med henblik på at beskytte dine oplysninger mod f.eks. tab, manipulering eller uvedkommende adgang. Vi tilpasser løbende vores sikkerhedsforanstaltninger, så de opfylder den løbende teknologiske udvikling.


Vi beskytter de oplysninger, du giver os, med avanceret teknik, så ingen uvedkommende har adgang til dem. Skulle det være nødvendigt at dele oplysningerne med tredjepart, kræver vi, at virksomheden behandler dine oplysninger lige så sikkert, som vi gør, og til det formål det er beregnet.


Vi gemmer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt og opbevarer dem til eget brug i højst 26 måneder. Herefter vil dine personoplysninger blive slettet, med mindre vi af lovmæssige årsager er forpligtet til at opbevare dem i længere tid. For eksempel kræver lovgivningen, at vi gemmer betalingsoplysninger i syv år. Jobansøgninger gemmes i højst 6 måneder. 

 

For at kunne informere dig bedst muligt om brugen af persondata, opdaterer vi løbende denne Persondatapolitik. Vi anbefaler derfor, at du regelmæssigt læser den.

 

5. DINE RETTIGHEDER      

      
Som registreret har du ret til at bede om indsigt i de oplysninger, som behandles om dig, ligesom du har ret til at anmode om ajourføring eller sletning af dine oplysninger. Ønsker du at gøre brug af dine rettigheder i medfør af Persondataloven, er du velkommen til at kontakte os.


Du kan anmode os om at se, ændre, slette eller overføre dine persondata. Har du spørgsmål til, eller ønsker du at klage angående denne Persondatapolitik, kan du kontakte vores datahåndteringsansvarlige ved at sende en e-mail til: info@livingly.dk eller pr. brev til:


Livingly ApS
Middelfartvej 234
5464 Brenderup
Danmark

 

----------------------------------------------

 

 

 

 

 

TILLÆG VEDR. NYHEDSBREVE


Formålet med nyhedsbrevene er at give dig information om Livinglys produkter, aktiviteter og events. Livingly (dataansvarlig) behandler dine personlige oplysninger fortroligt og bruger dem kun, så vi kan sende dig et nyhedsbrev.

 

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet via afmeld-linket nederst i nyhedsbrevene eller ved at kontakte os på info@livingly.dk. Du kan også altid henvende dig til os og få at vide, hvilke oplysninger vi har om dig, eller hvis du ønsker at få slettet udvalgte eller alle oplysninger, du har givet os. Vi indhenter kun oplysninger, som er relevante for at sende dig et nyhedsbrev. Vi benytter MailChimp (databehandler) til udsendelse af nyhedsbreve, og Livingly har indgået en databehandleraftale med MailChimp. Ud over de oplysninger, du har angivet ovenfor, opsamler vi tidspunkt for, hvornår du har afgivet samtykke og bekræftet din tilmelding, så vi kan dokumentere samtykket. Desuden opsamler MailChimp IP-adresse, som kan bruges til statistiske formål til at estimere geolokation, hvis vi ønsker at segmentere et nyhedsbrev ud fra lokation (land).