Livingly laver snevejr i Paris

Oprettet d.

Livingly laver snevejr i Paris


Juleudsmykning med snefald på Hôtel de Crillon

I år bliver gæsterne på Hôtel de Crillon i Paris mødt af en poetisk snestorm af papirkunst kreeret af Livingly. Hotellet er 5-stjernet og gæsterne får sig en fuldendt oplevelse af luksus og overdådighed - og en helt eventyrlig julestemning. Fra hotellet, som ligger placeret på Concorde-pladsen midt i byen, kan man nyde udsigten til Eiffeltårnet og Triumfbuen. Der bliver gjort meget ud af juleudsmykningen på hotellet, og der er udviklet udsmykning specifikt til hvert rum. 

 

Livingly har leveret Scandinavian Snowflakes i to størrelser i hvid og guld kombineret som forskellige mobiler til tre rum. Det ene rum er "Vinterhaven", et 6 meter højt lounge-område med et meget smukt loft, som nu drysser snefnug ned over gæsterne. De andre rum hører til hotellets brasserie.

Flere måneders arbejde med planlægning og produktion af mobilerne kulminerede med en vellykket ophængning den 28. november 2019. Vi deltog selv i arbejdet med at montere installationen. 

 

Næste morgen vågnede hotellets gæster op til det fineste juleudsmykkede hotel med klassisk musik og duften af gran og nypudsede gyldne overflader - et rent eventyrland. 

 

De bedste hilsner fra 

Kent og Louise

Livingly

 

 

Besøg Hôtel de Crillon – Rosewood Hotel, Paris, Frankrig

 

Time lapse af opsætningen af snestormen i Vinterhaven: