Livingly laver snevejr i Paris

Oprettet d.

Livingly laver snevejr i Paris

Juleudsmykning på Hôtel de Crillon, Paris

 

I år bliver gæsterne på Hôtel de Crillon i Paris mødt af en poetisk snestorm af papirpunst kreeret af Livingly. Hotellet er 5-stjernet og gæsterne får sig en fuldendt oplevelse af luksus og overdådighed - og en helt eventyrlig julestemning. Fra hotellet, som ligger placeret på Concorde-pladsen midt i byen, kan man nyde udsigten til Eiffeltårnet og Triumfbuen og mange andre arkitektoniske perler. Der bliver gjort ualmindeligt meget ud af juleudsmykningen på hotellet, og der er udviklet udsmykning specifikt til hvert rum. 

Livingly har leveret Scandinavian Snowflakes i to størrelser i hvid og guld kombineret som forskellige mobiler til tre rum. Det ene rum er "Vinterhaven", et 6 meter højt lounge-område med et meget smukt loft, som nu drysser snefnug ned over gæsterne. 

Flere måneders arbejde med planlægning og produktion af mobilerne kulminerede med en vellykket ophængning i de sene nattetimer frem mod den 28. november. Vi, Kent og Louise fra Livingly, tog bilen fra Fyn direkte til Concorde pladsen og rykkede ind på den største suite på hotellet (for det var kun her, der var plads nok til at folde alle mobilerne ud) Her sad vi hele dagen i luksuiøse omgivelser og foldede snefnug ud, indtil vi kunne få adgang til de rum, der skulle udsmykkes. Kl. 24 gik det løs, og vi hængte mobiler op hele natten. Næste morgen vågnede hotellets gæster op til det fineste juleudsmykkede hotel med klassisk musik og duften af gran og nypudsede gyldne overflader - et rent eventyrland. 

 

De bedste hilsner fra 

Kent og Louise

Livingly

 

Time lapse af opsætningen i Vinterhaven: